Saturday, December 4, 2010

Skissedillaskisse #89 og månedens sponsor


Vi tenner to lys ikveld
to lys for håp og glede.
De står og lyser for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi to lys ikveld,
to lys for håp og glede

Vi skriver 5.desember 2010 og vi har en fantastisk sponsor denne julemåneden. Det er ingen ringere enn 3ndypapir!

Vi lar Gudrun fortelle litt om firmaet sitt:

3ndypapir er et bittelite norsk designfirma drevet av Gudrun Loennecken.
Jeg har spesialisert meg på mønsterark for scrapbooking, kortlaging og papir-hobby. Alle arkene designes av Gudrun og produseres under nøye kontroll og på miljøvennlig vis i Norge.
Arkene er dobbeltsidige og trykket på tykt kvalitetspapir
3ndypapir ble startet i 2007, og har siden det hatt en fantastisk utvikling. Arkene selges nå i Norge og Sverige samt i mange land i Europa, Singapore, Japan, New Zeeland, Brasil mv.
Takket være et flott design-team og mange, mange dyktige papirglade har 3ndypapir blitt vist i magasiner, på treff og i blogger verden over. Årets julekolleksjon vil også bli brukt i årets "December daily by Ali Edwards". Dette er utrolig gøy for meg som driver 3ndypapir. Tusen takk til alle dere som kjøper og lager vakre ting med ark fra 3ndypapir Det er alltid gøy å se alt det fine dere lager med arkene jeg designer.

-gudrun-

Her er en liten gavekort-konvolutt Gudrun har lagd med arket "Tiril" Mer inspirasjon og tips finner dere i bloggen til 3ndypapir.

Vi har vært så heldige å bli sponset med den nydelige julekolleksjonen til 3ndy denne gangen:) Disse arkene er anvendelige og de gir god julestemning lagt inn i hjerterota. En av dere kan bli den heldige vinneren av arkene.

Ukas skisse er laget av vår talentfulle Brit. Vi har brukt julearkene på alle inspirasjonsbidrag denne gangen.

HEGEAL


MI@

LULA

CARRIN

BRIT

NABON

BROGGIS

Denne gangen har vi vært så heldige å få 2 pakker.
2 heldige vinner får disse lekkerbiskene i posten! Alt du må gjøre er å være med oss og levere bidrag til en av skissene (gjerne alle om du vil!!).

Frist er søndag 12.12 kl 22.00
No comments: