Wednesday, December 22, 2010

Juledilla på dere :-)

Det er bare 2 dager igjen til den store dagen. Dagene er fyllt av forventinger hos de små, men også hos oss voksne. Håper dere har kommet langt i innspurten og kan begynne å slappe av og kose dere mens dere nyter de siste adventsdagene.
Vi tar ikke juleferie og som vanlig kommer det ny skisse på søndag 2.juledag.

Vi i skissedilla vil benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god og fredelig jul sammen med familie og venner.

Her er dilla for uka som gikk.

Jeg elsker denne flotte av Aakre. Utrolig kul løsning på skissa. Rocka og edgy! Flotte sterke farger, som får Loen til å stå frem !

Jeg likte veldig godt denne stilige LOen fra Linda. Det var så fint med svart/hvitt og innslaget av grønt! Lekre detaljer, og kjempetøft med det utklipte bildet over det andre
Takk for inspirasjon!


Liker den røffe stilen her, skikkelig guttetøft! Veldig stilig måte å lage tittelen på. Liker all malinga og bildet er også kult! Flott FruMaansen.


Liker sommerfølelsen her, gleder meg til ferien når jeg ser på en sånn deilig grønn sommerLO! Flotte detaljer, fint med mønsterarket som bakgrunn. Liker "bladet" også! Nydelig!


Elsker julestemningen i denne av Marit. Supernydelig detalj med swirlene bak hjertet og under bakgrunnsarket.Se for en søt og rosa LO av Lene. Flott med situasjonsbilder og alle detaljene rundt bildene. Hekla blomster slår vel aldri feil. Det er altfor sjelden å se lilla i bruk på LOer, men så nydelig det er! Elsker fargeblandingen sammen. Og bildet er jo bare supersøtt. Takk for inspirasjon Maria Therese.


Sjekk denne kule stjerne LOen fra Eva. Herlig gjennomført med båndet under stjerna og blomstene.

Takk for inspirasjonen alle sammen og enda en gang.


GOD JUL TIL DERE ALLE FRA OSS I SKISSEDILLA!!!

3 comments:

Linda Brun said...

<3 god jul til dere!

Gro said...

God jul til alle dere! :)

Aakre said...

oi! Tusen takk - det var koselig å se LOen min her :)

Masse flott som har kommet inn ser jeg :)

Ha en fortsatt god jul alle sammen!