Tuesday, December 7, 2010

Dilla på dere!

Ja, vi virkelig digger LO`ene deres! Gang på gang, og uke for uke minner dere oss på hvilken herlig jobb vi har, som skal kose oss glugg i et galleri spekket av ene herligheten etter den andre!
Desember er imidlertid måneden hvor samtlige er opptatt på hver sin kant med både vasking av gølv, bæring av ved og denslags. Vi har med andre ord full forståelse for at det kom inn få bidrag denne gang. Og velger i den anledning å legge ut samtlige! 

Hver og en skiller seg ut på sin helt egen måte, og vi er nok en gang dypt imponert!
Nå får føggelband og pynting av tre være så som så, for nå er der klart for 
Dilla på 8!


Først ut er Anna med denne nydelige LO`en. Vi falt for den lekne måten du har brukt pynten på her. Sommerfugler, maling og kule fonter i ei skjønn forening. 


Ane Lene har her servert oss noen spreke danse bilder! Vi digger fargene du har brukt og den rufsete kanten! I tillegg kjempeflott med musikk notene i misten bak bildene. Herlig!


Berit er en ener på LO`er med store iøyenfallende bilder og titler, som samkjører bedre enn noe annet! Sjekk for et kult bilde da :)


Videre følger denne nydelige LO`en av Eva! Harmoniske og flotte farger her, i tillegg til de små utklipte detaljene i både greiner, fugler og et grantre. Virkelig flott!


Lene har her kombinert flotte sort/ hvit bilder med sterke farger i både pynt og tittel. Har i tillegg fått med søte små detaljer som med resten skaper en nydelig LO.


Papirdiva leverte dette nydelige bidraget. Er alltid så kjekt å se "ikke typiske" bilder bli scrappet, og ikke minst når det blir gjort på denne måten. Fine detaljer med kaffe flekkene og teksten som går over bildene.


Marie glimter nok en gang til med ei herlige fargebombe! Du verden for noen deilige mist klatter i en super fargekombinasjon. Søm sirkelen satte også prikken over i`en på LO`en på måten den skaper en kjempefin balanse over LO`en.


Aina beviser her på best mulig måte hvor usedvanlig vakkert og elegant det kan bli å kun bruke hvitt på LO`en. Nydelig!

Tusen takk for masse inspirasjon jenter!No comments: