Sunday, March 7, 2010

Skissedillaskisse #50 og månedens sponsor Scrappers Choice

Nok en helg er på hell, og her kommer ukas skisse, som er laget av Carrin.

Denne søndagen bringer også med seg presentasjon av månedens sponsor her på dilla:

Scrappers Choice er det første helheltlige scrapbook-konseptet som er bygget opp med henblikk på skandinaviske scrapbook-behov. Vi er en selvstendig produktgruppe innen DAVANTI-profilen hos LUNDEBY & CO.as, en av Nordens ledende leverandører innen fotorelaterte produkter og tjenester. Vår hovedmålsetning er kontinuerlig å utvikle og bearbeide Scrappers Choice slik at vi alltid kan tilby et topp aktuelt utvalg.
De siste to årene har vi knyttet oss til illustratør og grafisk designer, Vibeke Spigseth, som har laget vår nye profil, og sørger for nyheter - spesielt på stempel og papirfronten. Våre papirer er unike i både kvalitet og design, og blir trykket og kvalitetsjekket på huset. Vi bruker høykvalitetskartong, både med og uten shimmer og struktur.
Besøk gjerne vår nettside for å se hele vårt sortement! Driver du butikk er det enkelt å registrere seg som kunde hos oss, og handle direkte i vår webshop. (www.fotolundeby.no)

Scrappers Choice har alt du trenger, enten du er nybegynner eller har scrappet en stund. LUNDEBY & CO.as er Nordens ledende leverandør av fotopresentasjonsmateriell.

Litt om vår designer Vibeke Spigseth:
Vibeke er utdannet Grafisk designer, og har jobbet som freelance designer siden 2003. Hun ble kjent med scrapbookmiljøet noen år senere, og ble raskt medlem av papirgleder.no sitt designteam. Siden det har hun syslet med design av scrapbookprodukter, malerier og illustrasjoner. Vibeke designer/har designet for bl.a Identity, 3ndypapir, Panduro Hobby og Scrappers Choice, og vi er sikre på at vi ikke har sett det siste til denne kreative jenta!
Vibeke har sin egen blogg: www.poppydesign.typepad.com og sin egen eplabutikk: www.epla.no/shops/poppydesign/

Nabon:

Mi@:

Lula:

Brit:

HegeAL:
Carrin:

Broggis:


Her er premien Scrappers Choice sender til månendens heldige vinner!


Frist søndag 14. mars, klokken 22:)
Lykke til!


3 comments:

Ann-Katrin said...

Wow, so fresh skisse (digger skissene deres) og så ultrakule bidrag fra gjengen. Kult at noen av dere har scrappet dere selv!

Anonymous said...

Super-rå skisse, denne likte jeg ekstremt godt! Og inspirerende LOer fra dere, jenter! Dere er så utrolig dyktige!

Nina said...

Stilig skisse, og flotte inspirasjonsbidrag:)