Tuesday, January 3, 2012

~Vinner av nyttårsRAK~

Da var vi kommet til trekningen av en vinner, men først vil vi gjerne takke alle som la igjen kommentarer til oss. Vi er ydmyke og utrolig takknemlige for at dere tar dere tid til å si hva dere mener. Som vi har sagt før er det dere som får denne bloggen til å gå:))

Vi kommer til å fortsette med Skissedillas Utvalgte Scrapper, og vi har spennende norske og utenlandske scrappere dere kommer til å blir superinspirert av klare i månedene som kommer! Vi kommer til å legge ut 3 vinnere hver uke, 1.plassen får ukas RAK fra en av oss i DT. Ellers blir alt som vanlig, ny skisse hver søndag og masse flott for oss i DT å se på hver uke! Ellers kan det plutselig komme foradringer, overraskelser og enkelte andre utfordringer, så det gjelder å følge med! Vi har PLANER!


Mange av dere la igjen forslag til forbedring/endring. Dette har vi sett på og diskutert på bakrommet.
Det er mange forhold å ta hensyn til når vi driver en blogg, vi er i stadig endring som dere sikkert har lagt merke til;)


Her kommer en samling av forslag til endringer:

-Lengre frister er det flere som ønsker, men vi har bestemt oss for å være strenge på en ukes frist, det skaper stabilitet og forutsigbarhet! Vi har hatt den samme fristen helt fra starten, og kommer nok til å fortsette med det. Vi har tenkt tanken å ha lengre frister på spesielle skisser, f.eks. når vi jubilerer, men det tar vi når den tid kommer!

 -Oppgave i tillegg til skissen er det noen som nevner, og dette er også noe vi kan evt. ha til spesielle skisser.

 -Merking av bildefilen, at det er vanskelig å levere. Dette føler vi vi har ryddet opp i med den nye InLinkz vi har under hvert innlegg! Trykk på knappen der, og det er lett å levere! Er det fortsatt usikkerhet er det bare å sende en mail, eller spørre i innlegget!

 -Trekningspremie eller utvalgt vinner er det et par stykker som nevner. Vi føler at for å holde det høye nivået vi streber etter er det viktig å vise frem det vi synes er de flotteste, mest kreative og spennende arbeidene hver uke. Vi tror at det gjør at det blir mer inspirerende for alle, og det gjør at det kreves mer av både oss og dere som leverer. Det skal henge litt høyt å vinne på Skissedilla! Vi har tilfeldig valgte vinnere nå og da, og vi har også en annen utenfor Designteamet som velger månedsvinnere, så vi føler at vi velger litt forskjellige stiler og scrappere hele tiden!

-Noen vil ha strengere tolkninger av skissen, og de kjenner kanskje ikke igjen skissen i LOene vi legger ut. Her er det vel hele grunnlaget for Skissedilla ligger faktisk! 
Denne bloggen ble laget for å kunne strekke det kreative lenger, ikke for å begrense det. Vi liker å kunne se mulighetene, ikke begrensningene. For å følge opp dette har vi tenkt å skrive en liten kommentar til hver LO om hvordan vi har tolket skissen.

Noen vil at det skal være lov å kombiere skissen med andre utfordringer, men vi vil at dere skal lage eksusivt til oss. Av erfaring blir det da alltid noen som leverer til 3-5 utfordringer pr. bidrag og det er vi ikke så glad i! 

Noen vil gjerne levere kort etter skissen, men vi i Designteamet er ingen kortlagere noen av oss...det er Loer med bilder vi vil ha! Dessuten er det så mange andre kortblogger der ute, at vi forbeholder oss retten til å være sære! LOL

Så til VINNEREN!

Lisa sa...

Jeg finner masse inspirasjon, selv om jeg ikke har deltatt i noen utfordringer. Satser på at 2012 blir året! Godt nyttår til alle :


Så Lisa, send oss en mail med adresse, så får du RAK i posten! Gratulerer!!