Sunday, April 17, 2011

Skissedillaskisse #108 og gjestedesigner

Hei og hopp og god påske!! Palmesøndag i dag og da har vel påska offisielt begynt :-)

Da vi feiret 2års dagen vår skulle bursdagsvinneren få plassen som gjestedesigner denne måneden. Og den heldige ble da Mija Comstad fra Sverige.Hennes presentasjon:

Hej, jag Mija från Sverige. Scrapbooking är en stor del av mitt liv - utom min familj som består av en make, tre tonåriga döttrar, två pudelflickor plus en fantastisk katt. Vi bor i Halmstad i södra Sverige. 2006 började jag scrappa. Det var jul-och olika gratulationskort som fångade mitt intresse. Sen fortsatte det att leka med foton. Jag köpte en bra kamera (Olympus) och det blev ännu roligare. Jag har varit DT-medlem för olika butiker i Sverige och en del internationella inspirationbloggar. Färgkombinationer och nyanser är väldigt viktiga för mig och jag kan leta i timmar tills jag hittar rätt nyans på papper eller dekorationer. När jag inte scrappar, simmar eller umgås med min familj jobbar jag som säljare på ett undersökningsföretag (medarbetarundersökningar, kundundersökningar osv).
Skissedilla är en fantastisk källa till inspiration, får jag en kick varje gång jag besöker er blogg. Jag blev verkligen förvånad, glad och stolt när jag förstod att jag vunnit en gästdesign-plats hos er! Att få vara en del av detta fantastiska DT för en månad - woooohoooooo. Takk alle "dillajenter" för att ni gav mig denna möjlighet!
 

  5 saker jag inte kan vara utan:
 
  • min skärmaskin
  • min pincett
  • glimmer mist, galm och glaze
  • min ZIG millenium penna 0.005 (till doodling)
  • scrappy glue - Heidi Swapp

Mijas skisse og LO:Våre løsninger på skissa:
¨
Carrin

Brit

Hege

Anette

Ann-Christin

Lene

Marianne


Sjekk lekre RAKen Mija gir bort til ukas vinner:Da er det bare å slenge seg med og kose seg i påska :-)

3 comments:

Elisabeth Helland said...

flott lesning og flotte løsninger på skissen....kanskje se om påsken gir litt tid for en skisse her i heimen ja..... :o)

Mija ♥ said...

Vilka fantastiska tolkningar "Dillajenter"!! Ni är så galet kreativa och duktiga. Tack för all inspiration, tips och idéer:)

Synnøve said...

hmmm... får ikke til å legge inn LOen min... Får prøve litt senere kanskje.