Tuesday, February 15, 2011

Topp 3 Skissedillaskisse 98!

Det var jammen ikke lett å sitte her og velge seg ut 3 stykker som de "beste" Loene blant sååå mange flotte bidrag! Dere er utrolig flinke og kreative! Det er en fryd å se alt det forskjellige dere leverer hver uke!

Det dere IKKE er så flinke til er å lagre bidragene deres riktig før dere legger de inn i bloggene deres...

Dere som har fått kommentar om at dere har lagret feil kan lese her hvordan dere gjør det riktig!
Jeg har nok heller ikke kommenterrt alle som har lagret feil, men etterhvert som nesten halvparten av dere ikke har gjort det riktig må jeg mase om det igjen!

Det er ikke vanskelig, men det letter jobben vår VELDIG mye hver uke!
.........................................................................................................................................................

Uansett, her er mine topp 3, og vinneren er Camilla!!!

Denne spreke loen synes jeg bare var så perfekt! veldig tøff løsning på skissa, liker når man kan være kreativ og strekke seg etter noe annet enn akkurat det som er "rammene". DIGGER fargene her, det røde mot det friske blå er bare helt perfekt. Fluesoppen passer jo bare helt perfekt, og skyen og dragebn gjør at jeg flytter blikket rundt på Loen og stadig ser nye kule og søte detaljer!
Fint utsnitt på bildene, liker at de er kvadratiske og tett besåret! Fine farger og fint at ungene ikke er helt perfekt oppstilt!

Alt i alt en topp Lo for meg!

Gratulerer!!!
Pakke kommer i posten i løpet av uken, bare send meg adressen din så er den avgårde!


Altså, her ble jeg sittende og blåse opp og glo på den LEKRE heklekanten rundt hele Loen! Sånn vil jeg lære meg også!!! Har heklet kanter et par genger før, men mine ser ut som et prosjekt i 3.klasse i forhold til dette!
Helt utrolig nydelig!!
Bildet faller også i smak, og fargene på Loen gir en skikkelig kontrast til fargen på Puselusen! Eleker den distressa bakgrunnen, og sømmen er også helt nyyydelig!
Alt i alt emn utrolig flott opg kreativ LO!!

Gratulerer!


Yasmin har laget en skikkelig gladgrønn bursdagsLO! Jeg kan virkelig se på bildene her at han er bare så glad og fornøyd, og dette er mye av grunnen til at jeg valgte denne loen! At jeg elsker grønt er en annen grunn, her har hun virkelig fått mikset forskjellige nyanser, og har masse kule detaljer! Digger ballongene, kaken og enkel tittel!


Gratulerer!


Her er pakken jeg sender til Camilla!

1 comment:

Cecilie said...

GRATULERER MED SEIEREN CAMILLA!!!