Tuesday, June 22, 2010

Dilla på 7!


Nok en uke med utrolig flotte og inspirerende bidrag fra dere!
Koser oss med ukas album hver uke, og å måtte velge ut favoritter er aldri noen lett oppgave!!
Men her er noen vi vil trekke frem denne uka.

Carrin synes denne fra Cathrine er utrolig herlig. Flott bild, og herlig stemning de ulike blåtonene gir! Også har den jo sommerfugler

Broggis liker denne fra Ulrika veldig godt. Synes det er en utrolig herlig stemning i bildet. Elsker bakgrunnen på det, som tas perfekt opp med det blå. De andre fargene passer perfekt! Takk for en herlig og inspirerende LO!

Nabon har dilla på denne fra Marianne. Liker det søte bildet, fargene og kult med alle flaggene! Annerledes og stilig, kult med glimmertittel!

HegeALvelger denne lekre LOen av Vibeke. Utrolig flott med den knall blåe bakgrunnen. Og tilbehøret + bildet var bare nydelig.

Brit falt helt for denne herlige LOen av Porren (Marion). Elsker måten hun har klart å bruke dette gøyale mønsterpapiret. Kjempefint med det lille bildet, og alle de små detaljene rundt. Sommerfuglen var helt lekker!!! Og skriften bak var jo genial Stilig med søm over overskriften. En LO som en absolutt legger merke til. Tusen takk for inspirasjon

Denne gangen velger Mi@ denne knalle LO'en av Karine. Digga den skarpe gulfargen sammen med det sorte. Det sto jo så godt til fargene i bildet, og så må jeg ikke glemme de stilige flaggermusene. Herlig og fargerik, akkurat slik jeg liker det :-)

Lula velger seg denne nydelige siden av Alfie. Flott bakgrunnsark som er brukt her, det ser ut som journaling, skikkelig stilig! Flott med sort/rødt og hvitt sammen.Jeg liker måten du har rammet inn tekststripene på Takk for inspirasjon!

6 comments:

*marion* said...

Gratulerer alle sammen , å tusen takk Brit for at du plukket meg ut det varmer .
klem Marion

~Isabell~ said...

gratulerer alle sammen, virkelig noen lekre LO'er dere har laget=)

Vibeke said...

Masse flott her!!:)

Tusen takk for at du plukket ut min Hege:)

Anonymous said...

Flotte flotte bidrag.
Tak til Lula for at vælge mit:)

Julia Sáddi said...

Hi girls! Love to get to know this blog and checking on your beautiful projects, congrats!!! I have worked at the Norwigian Embassy in Brazil, Brasilia for 2 years and I know what nice people you can be. xox to All of you and apecial hug to Brit, who introduced me to your blog. Julia Sáddi

UlrikaT said...

Gratulerar till alla!
Tuusen tack till Broggis som valte min! :)