Tuesday, May 11, 2010

Vi har dilla!

Da vil vi vise frem våre favoritter denne uka. Nok en gang koser vi oss med SÅ mange kreative og lekne løsninger på skissa;)

Vi vil påpeke at vi nærmer oss 100.000 "hit" på siden vår, noe vi er meget stolte over. Det er jo takket være DERE. Vi har bestemt oss for å gi bort 7 RAK, en fra hver av oss i DT. Vi trekker 7 heldige vinnere når vi har passert det magiske tallet. MEN det er kun blant våre følgere! Så bli følger av denne bloggen hvis du vil ha med deg noen godsaker hjem.....!

Her er de vi har dilla på denne uken:


Broggis: Denne LOen fra Tosk er bare nydelig drømmende! Vakkert bilde, og de blå detaljene er perfekte til det hvite!Hege: Vil ha denne av Synnøve! Fargene bare slår imot meg og sånt gjør meg glad!
Sirklene har en flott effekt og bildet er jo bare helt nusselig!
Carrin: Det slo meg her hvor utrolig effektfullt det ble med brun mist mot turkis bakgrunn! Men sjekk så herlig da.Ellers er bildet helt nydelig. det kommer så fint i fokus med sine lyse toner. Takk for masse inspirasjon Ann-Katrin.
Mi@: Åh, det var vanskelig å velge denne gangen synes jeg... veldig mange fine!
Men jeg har plukket ut denne fargerike og kule LO'en av Margrethe
Synes bildene var utrolig flotte, og så likte jeg temaet hun har scrappet, og måten hun har kommentert det på. Morsomt å se at det går an å scrappe andre ting enn bare mennesker og dyr, og at det likevel blir så flott! Takk for inspirasjonen
Nabon: Jeg velger denne lekne siden av Porren. Digger bruken av mist her og liker det røffe oppsettet, flott løsning på skissa! Kult bilde, denne er bare diggbar!Lula: Jeg likte veldig godt denne lekne siden av Ellen. Nydelige kontraster og kreativ løsning på skissa. Flott med sømmen og litt annerledes oppsett. Flott teksting;)
Brit: Denne gangen velger jeg denne fra Aud R. En flott LO med mange spesielle små detaljer. Utrolig fint med malingsflekkene/misten, og så var det kjempetøft slik du har skrevet overskriften.En veldig fin LO med et nydelig bilde og en sterk historie!8 comments:

Anonymous said...

Gratulerer! Knallfine LOer alle sammen!:D

*marion* said...

Åhhhhhh så kult Tusen takk =)
GRatulerer til alle andre her utrolig mye fin =)

Ann-Katrin said...

Utrolig masse flott inspirasjon! Gratulerer alle sammen og tusen takk til Carrin for flotte ord og for at du valgte min.

Magia da Inês said...

Olá, amiga!♥
Passei para mais uma visitinha...
♥Gosto muito do seu cantinho porque é agradável e você é muito talentosa.♥
Uma ótima semana!
♥Beijinhos carinhosos.
Itabira - Brasil ♥♥

Synnøve said...

Iiii, kjempegøy!!!
Tusen takk Hege, dette var skikkelig stas for meg:)))
Grattis til dere andre også, masse lekkert her inne!
Klem klem

Aud R. said...

Tusen takk til Brit som valgte min side! Det er så inspirerende å få hyggelige tilbakemeldinger. Gratulerer til dere andre også! Kjempefine sider!

Ellen said...

Tusen tusen takk og grattis til alle. Der fikk jeg en oppmuntring til å ta frem scrappesakene, - i dag og, he he!

Tosk said...

Broggis, tusen hjertelig takk for at du valgte min LO!!!