Sunday, December 6, 2009

Skissedillaskisse #37 og månedens sponsor

Da var vi kommet til 2.søndagen i desember og vi tenner 2 lys! Vi er stolte over å presentere for dere månedens sponsor, som er 3ndy papir.

3ndypapir består av to papirglade (og papirgale) Østlandsdamer med en brennende interesse for papirhobby.

Gudrun, en travel firebarnsmor fra Oslo begynte med scrapbooking lenge før hun visste at hobbyen faktisk hadde et navn. Hun ble tidlig en del av miljøet med sitt firma ”Gunns papirmølle, og sine unike paper piecing figurer. Gudrun har vært designer for Papirgleder, OLW, og er fremdeles designteammedlem på My Little Stamp Box og Cosmo Cricket. Gudrun er utdannet fotograf og holder en rekke kurs innen scrapbooking, kortlagning og fotografering.

Lene, en tobarnsmor fra Ski med hjemmekontor og scrappedille. Ved siden av jobb i familiebedriften og å designe papir, holder hun kurs innen scrapbooking og kortlaging. Hun har tidligere vært designer på Papirgleder.no, og har skrevet flere artikler for Papirgleders Kreative sider samt Ett Trykk og det tidligere scrappemagasinet Vi Scrapper.

I dag selges 3ndypapir over hele Norge! Og, blant annet takket være norske designere i utenlandske fora, og omtale og bilder i utenlandske magasiner har vi nå fått kunder over hele verden. Nå kan man kjøpe 3ndypapir blant annet i Japan, Singapore, Nederland, Island, Italia, Brasil og New Zealand, og vi er så utrolig takknemlig for den reklamen vi får gjennom superdyktige norske scrappere!
Vi forsøker å gjøre vårt for miljøet med å bruke et lokalt trykkeri som trykker våre ark med miljøvennlige, giftfrie farger.
Sammen med oss på laget har vi et lite, men utrolig dyktig designteam. Kathrine Tveiterås og Carrin Sofie Wilhelmsen bidrar begge med å krydre bloggen vår med herlige designsprell
La dere inspirere av Lenes skisse denne uka! Vi har blitt sponset av 3ndypapir.no med ark fra deres nyeste kolleksjon. Helt NYYYYYEDELIGE ark, med alt fra søte sopp og nisser til drømmende vinterblå.
BROGGIS


MI@

LULA


HEGEAL

NABON


Her er den herlige premien som tilkommer en heldig vinner!


Fristen er som vanlig en uka fra nå, søndag 13.desember, kl.22.005 comments:

Ann-Katrin said...

Utrolig flott skisse og flotte julebidrag fra DT. Og ikke minst herlig premie fra 3ndy!

Wenche said...

Herlige Loer dere har laget til denne flotte skissa. Får skikkelig julestemning, mmm for ei herlig tid vi er inne i nå :-) HER er et bidrag fra meg.

Wenche said...

PS: savner mr linky.

HegeAL said...

Nå er mr.linky på plass ;-) Han var sent ute denne gangen...skamme seg mr.linky ;-p

Scrappegal said...

Nyyydelig premie, og herlig presentasjon av 3ndy Papir!!! :)