Saturday, October 31, 2009

Skissedillaskisse #32 og månedens sponsor

Da var det klart for en ny måned og en ny fantastisk sponsor! Gillers hus er månedens sponsor for november! Det er en hobbybutikk som akkurat har flyttet til Slemmestad, i Røyken kommune. De holder til på Rortunet senter. Her har innehaver Hildegunn laget en hobbybutikk for enhver smak. Her får du både garn, perler og scrapbooking ;) Her blomstrer kreativiteten og du føler deg hjemme med en gang du går over terskelen.

Hjemmesiden deres er under arbeid;) Det holdes endel kurs på Gillers hus og Skissedillas Lula er en av kursholderne:))Det er bare å ta kontakt på enten mail post@gillershus.no eller på telefon 31281490, så får du informasjon om alle kurs og andre morsomme aktiviteter. Det arrangeres blant annet barnebursdager, utdrikkingslag o.l.
Det er Nabon som har designet ukas skisse for oss!
MI@


NABON


LULA


BROGGISHEGEAL

PREMIE

Gillers hus sponser en suuper premie til en heldig vinner! Se på denne flotte pakka;) Ved månedens slutt vil vi velge en vinner til denne pakka blant alle de 4 skissene!
Frist for innlevering er søndag 8.november, kl.22.00
5 comments:

Ann-Katrin said...

Flott skisse og flotte bidrag fra DT!

pia iris said...

http://pias-hobbyland.blogspot.com/2009/11/godt-med-snop-eller.html

flotte LOer dere har lagd.
prøvde meg jeg og.

Anonymous said...

har dere godkjening av alle foreldre til å publisere bilder av barn??

HegeAL said...

Pussig at du føler for å være anonym her, men det er vel foreldrene selv om legger ut bildene av sine barn, så ser ikke helt hvor du vil med dette`?

Vibeke said...

Herlig skisse :)
Jeg er med:)