Monday, June 8, 2009

Månedsvinner og ukesvinner er kåret!

Da har vi valgt både en ukesvinner for skissedillaskisse #10 og en månedsvinner, som får en nydelig premie fra TREL

Vi fikk inn hele 50 bidrag på skissedillaskisse #10, og det er bare helt utrolig bra! Tuusen takk til alle dere som sender inn til oss og som tar dere tid til å delta;) Det var et utrolig vanskelig valg og vi har kikket gjennom alle flere ganger. De er unike på hver sin måte;) Tilslutt falt valget på Porren sin lekre lo. Vi falt for det rene og enkle oppsettet. Utrolig kreativt med bind it på mønsterarket;) Lekre farger og strekene rundt loen var prikken over i`en. Detaljen med den lille sommerfuglen var så søt, samt et flott selvportrett.

GRATULERER!

Så er vi kommet frem til månedens vinner av den flotte premien fra TREL. Å velge mellom alle de fantastiske loene var ingen lett sak. Men vi falt alle for denne siden av CARRIN. Så fresh og fargerik! Vi likte detaljen med stoffbiten så godt, den lyste opp og gjorde siden til det den ble: Gjennomført og leken. Vi liker også journalingen din (teksten) godt, du har en nydelig håndskrift.

GRATULERER!

Carrin: Send oss adressen din, så vil vi videresende den til Trel. Da kommer denne lekre premien i posten om ikke så lenge;)


7 comments:

annes paperfun said...

Gratulerer begge to!!!
Kjempeflotte LO'er!

Ann-Katrin said...

Gratulerer! Flotte sider!

Porren said...

Såååååååå kult =)

Anonymous said...

Velfortjente seiere, nydelige LO'er :-)

Carrin said...

Oiiiiii!!!!
Nå blei jeg skikkelig satt ut her?!
Så gøy!! :)
Tusen hjertelig takk jenter!

Renate said...

Gratulerer så mye begge to. Lekre Loer.

Anonymous said...

Gratulerer til begge to.