Sunday, April 3, 2011

Skissdillaskisse #106 og Månedens sponsor

Denne gangen har vi vært så heldige å bli sponset av Poppydesign. *juhu*

Det er Vibeke Spigeseth som står bak og designer de flotte arkene. Hun sponser en lekker pakke med alle de nye arkene fra sommerkolleksjonen sin pluss to stempler fra den nye stempelkolleksjonen til den heldige månedsvinneren. Serien heter “Barbeint”, og bare navnet gir ordentlig sommerfølelse! Arkene hennes er alltid lekre og er av god og tykk kvalitet.



Vibeke har sitt eget studio hvor hun designer sine egne papirkolleksjoner. Hun begynte med scrapbooking i 2005, men savnet etter norske juleark gjorde at hun designet sin egen kolleksjon som hun solgte på Stempelscrapmessen i 2007. Det var slik hun ble oppdaget, og fikk inn et salg hos Panduro Hobby samme året. . Høsten 2008 startet hun opp 3ndypapir sammen med Lene Solhaug og Gudrun Loennecken, og solgte sin egen julekolleksjon samme året. På samme tid fikk hun tilbud om en stilling hos Scrappers Choice som scrapbookdesigner. Hun tok i mot tilbudet, og startet der i 2009, og kunne derfor ikke fortsette med 3ndypapir som først planlagt. Hun lærte utrolig mye mens hun jobbet for Scrappers Choice, men siden hun opprinnelig er utdannet grafisk designer/illustratør fikk hun et stort behov for å skape noe på egenhånd. Så i 2010 startet hun Poppydesign, og hennes største kunde er Panduro Hobby.

Vibeke designer 2 -3 kolleksjoner 2 ganger pr. år, vinter/vår og høst/jul. I tillegg forsøker hun å komme ut med en til to mindre kolleksjoner og gjerne noen free downloads og steg for steg artikler i bloggen sin. Vi gleder oss til å følge med videre på alt det flotte Vibeke designer!

Her kan du lese mer om Vibeke Spigeseth:

Link til hjemmesiden: http://poppydesign.typepad.com/

og til epla: http://epla.no/shops/poppypaper/

Ukens skisse er laget av Carrin, og slik har vi Dillajentene løst skissen denne gangen :-)

Carrin

HegeAL

mi@

nabon

Broggis

Lula

Brit

Fristen er som vanlig søndag om en uke kl.22.00

Ukens vinner får en liten overraskelse fra meg.

(bilde kommer)

4 comments:

Camilla said...

Åh, så flotte bidrag fra DT!

Hilde Aaslund aka Scoobie said...

Denne skissen var bare griselekker :-) Og bidragene fra DT er det bare å bøye seg i støvet for!

Asil said...

Herlig skisse altså - den ropte fra skjermen at jeg måtte prøve den! Takk!! :D

Charlotte said...

Lækker skitse og flotte, inspirerende LOs som DT har lavet.
Jeg har linket mit bidrag.