Thursday, March 26, 2009

Hvem er vi som har dilla?

De fleste av dere har nok allerede oppdaget hvem som står bak og har skissedilla.
Men allikevel synes vi det hører med å ha en presentasjon av oss.
Så er er vi:


Jeg heter Ann-Christin Larsen aka Lula. Jeg er 30+ og gift på 7.året. Pr. dags dato bor jeg 15. minutter fra Drammen, 40.min fra Oslo og 6 min. fra Nabon og Mi@. Scrapping er en livsstil og jeg ble hektet i slutten av 2007. Jeg har 2 små barn , som ofte er fokuset mitt i scrappingenWink Men jeg er også glad i å lage BOM. Jeg tar utfordringer på strak arm og elsker virkelig denne hobbyen! Gjennom scrappingen har jeg fått venner for livet.

Jeg har dilla på: Clean og simple, melkesjokolade, kraftkartong, cola zero, bølgepapp og klistrealfa. Så har jeg visst dilla på å planlegge har jeg hørt...kremt..
Hvem har jeg dilla på: Alle som tør å utforske og vandre utenfor sin egen trygghetssone.

Hei
Jeg heter mi@ aka Marianne *hehe*.
Jeg er 29 på n'te året, og har 3 trollunger i variert alder, humør og fasong, eller 4 om man regner med sambo'n :-) Bor i Lier og er nabons nabo. Scrapper på femte året, og får bare mer og mer dilla. Digger denne hobbyen, og skulle gjerne scrappet 24/7. Har ingen spesiell stil, men er glad i sterke farger. Scrapper i de fleste størrelser, men har ikke dilla på kort *hehe*

Jeg har dilla på konkurranser, sjokolade, kraftkartong, glansbilder og thickers.
Scrappere jeg har dilla på er nabon (off course!),Salte, Lori, ania, Tovetyll, Kine for å nevne noen. Men det er maaange dyktige scrappere der ute, så dette er bare et lite utvalg.


Hei..overraskende nok heter jeg da Hege som nicket mitt HegeAL kanskje avslører *lol* (ikke veldig fantasifull da jeg skulle entre nettverdenen med nick :-P) Jeg er 80 modell, trønderpie. Bor mellom Trondheim og svenskegrensa.
Har samboer, kjæresten min gjennom snart 15 år :-O, 3 barn født 2000. 2005 og 2008. 2 hunder og en katt. 7seters bil og en liten bil i tillegg. Jeg har alt det jeg ikke skulle ha som opprørsk tenåring :-P *lol*
Jeg begynte å scrappe i 2005 og er avhengig. Scrapper mye. Redd det endrer seg litt fremover når jeg snart begynner i jobb igjen etter permisjonen...

Jeg har dilla på: kule mønsterark, thickers, hvit/kraft kartong, CSI og Prison Break. Ja også PepsiMax!
Hvem jeg har dilla på: i scrappeverdenen er det så mange som inspirerer meg så det blir umulig å nevne bare noen.


Jeg heter Anette Brogård Antonsen og er 78-modell.
Jeg er gift med Lars-Ivar og sammen har vi Lukas som er født i 2002 og Noah som er født i 2006.
Vi bor i Saltnes, ute ved sjøen i ei lita bygd i Østfold.
Av utdanning er jeg vernepleier, og jobber som leder i en bolig for utviklingshemmede.
Jeg har drevet med scrapping siden høsten 2006, og fant umiddelbart ut at dette var virkelig min greie.

Jeg har dilla på scrappestæsj, og scraps og ja... også jeg cola zeroooo. Scrappere jeg har dilla på må vel være aksh, salte og vår egen nabon. Ellers er det jo mange flotte scrappere å bli inspirert av!


Hallo nabon her, og heter Lene Bjørnerud i RL! Jeg er 35 år, har 2 mye fotograferte barn, Håkon på snart 7 og Ingeborg Elise på 4,5 + samboer med Stig på 19 året...
Sammen bor vi i et alt for lite og gammelt hus ved siden av Mi@. Vi har akvarie, katt og hund og alt for mye å drive med i hverdagen.
Jeg studerer ved Høyskolen i Buskerud, allmennlærerutdanning. Fra før er jeg er utdannet blomsterdekoratør og har drevet selvstendig i noen år.
Jeg ble kastet ut i scrappegalskapet i 2005, mi@ dro meg med på treff...herlighet for noen gærne damer!!

Jeg digger alt av scrappesaker som ikke er ment som scrappesaker, Thickers, hunder, biler, design, internett, sommer, Ungarn, svigermor og svigerfar. (de stiller opp så jeg kan tilfredstille trefftrangen min!)
Scrappere jeg digger: det er bare helt umulig å si alle, sjekk linklista i bloggen min der ligger favorittene!

5 comments:

Scrappiness said...

FOR en gjeng!! Herlig lesing!

Klem
Maria

Linda said...

heia! dere ser ut til å være en flott gjeng, kos å 'bli ber kjent' med dere :)

ninabakke said...

Hyggelig å "hilse på" :)

Salte said...

Fy søren - hun Mi@ ser gammel ut til å være 29 *leeeeeeeeer* Morsomt å lese om dere jenter :)

anywhere_Smile said...

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.